Besok 17/4/2010 Ulang tahun ke 6 anak ke2 Watee, Mohd Ikhwan Idraqee. Special request dari dia nak suruh Watee buatkan kek Ben 10 untuk dia. Alamak aiii, Watee bukan pro sangat pun nak mendecor kek ni. Dia nak sambut kat sekolah. Dan ikut je la permintaan dia, Watee buatkan kek ni. First try, sorry ye.. tak jadi le sangat, comot la pulak. Malu je nak bawak ke kiddie dia tu. Pujuk punye pujuk at last dapat jgk persetujuan dari Ikhwan untuk tidak membawa kek mummy dia yg tak jadi ni ke sekolah. Sambut kat umah je la. Watee cuma prepare goodies beg untuk kawan2 di sekolah semua seramai 60 orang. Nasib baik dia setuju dan Watee gantikan dengan janji nak bawak dia gi dinner kat luar besok. Pilih la mana nak makan dan dia dengan girangnye suggest nak pergi makan kat SUSHI KING.... walaweeeiii mummy yang tumpang seronok ni.. dapat makan sushi kat Sushi King... kat sana kan sushi dia memang tiptop... so untuk Mr Hubby apa lagi tunaikan hajat besday boy ni..
Friday, April 16, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Total Pageviews
Labels
- Air (23)
- Ala Mamak (1)
- Alatan (8)
- Annual Dinner (1)
- Appertizer (11)
- Award (2)
- Ayam (26)
- BBQ (3)
- Birthday (8)
- Biskut (1)
- Breakfast (26)
- Buah-buahan (2)
- Bubur/Pengat (5)
- Cake/Cup Cake (32)
- Cambodia (3)
- Chinese Food (6)
- cocktail (1)
- Daging (19)
- Dessert (16)
- Dinning Out (40)
- Eastern Food (1)
- Gathering (4)
- Holiday (28)
- Ikan (44)
- Indian Food (1)
- Indonesia (2)
- Jalan-jalan Bandung (1)
- Jalan-jalan Bangkok (2)
- Jalan-Jalan Hatyai-Danok (2)
- Jalan-jalan Ho Chi Minh (1)
- Jalan-jalan Johor (1)
- Jalan-jalan Kenyir (1)
- Jalan-Jalan Krabi (3)
- Jalan-Jalan Medan (1)
- Jalan-jalan Phnom Penh (1)
- Jalan-Jalan Seoul (7)
- Jalan-jalan Siem Reap (2)
- Jalan-jalan Singapore (1)
- Jalan-jalan Terengganu (1)
- Japanese Food (12)
- Johor (1)
- Korea (1)
- Kuih-muih (29)
- Makan-makan (7)
- Masakan Mak (12)
- Mee/Pasta (29)
- Microwave Cooking (5)
- Nasi (14)
- Pie/Tart (8)
- Raya (8)
- Roti (19)
- Sayur (38)
- Seafood (30)
- Siamese Food (4)
- Singapore (1)
- Snack (5)
- South Korea (8)
- Souvenir (1)
- Sup (6)
- Tag (2)
- Take A Break (27)
- Telur (14)
- Thailand (8)
- Tofu (4)
- Untuk Tempahan (1)
- Vietnam (1)
- Western food (18)
- wishes (14)
- XTVT (7)
Popular Posts
-
Percutian yang telah dirancang lebih awal ke destinasi idaman - KRABI. Dengan 2 kenderaan, Kuda Putih Grand Vitara dan Kuda Merah Wira ...
-
Bahan (Lapisan Coklat) 8 gm agar-agar tali (strand) - basuh dan toskan 1 3/4 cawan air (akak letak hampir2 2 cawan) 1/3 cawan gula...
-
Day 1 (18/3/2011) Hari yg ditunggu telah tiba. Balik office awal haritu. Pukul 6 dah siap ambil anak kat rumah mak yang Watee dah antar sem...
-
As Salam Semua.. Salam bersiaran kembali setelah lama menyepi. Xde bahan? Xmasak? masak tetap masak cuma xde mood je nak lebur masuk d...
-
Tak tau la macamana punya sedap, lepas mencuba karipap cheese dan bawak ke office, ada je yang suka dengan karipap ni. Yang tak menahan ad...
-
Ikan lengat 6 ekor ikan kembung rebus (dibersihkan) 2 ulas bawang merah (dihiris bulat) 2 biji cili masak (dihiris serong) 4 biji cili padi...
-
Resepi 1 pek tahu kering goreng (potong atas tahu melintang, terbalikkan dan bentukkan seperti kelopak bunga, goreng sebantar) Bahan Inti 5...
-
Hari terakhir di Krabi. Jam 8 pagi menderu bunyi air.. suspen!!! cuak tsunami seh... hiihihihi penakutnya aku!! pikir yg buruk2 je. Jenguk ...
-
Day 2 Selepas bersarapan pagi, dijamu meehoon goreng dan juga diberi sedikit bekalan, kami dibawa Kak Ty ke Itaewon. Ambil masa dalam 20 m...
No comments:
Post a Comment